Motherhood

Кој би можел да одбие вакво кафе?

Погледнете го ова прекрасно момченце кое е толку мало, а веќе спремно во кујната. Тој го подготвува утринското кафе на својата мајка… колку е ова слатко. Кој би можел да му одолее на ова бебе? Само нека си ги задржи овие особини и кога ќе порасне, така ќе ја има секоја жена:)

Напиши коментар