ШоуБиз

Кој ќе пее за роденденот на кралицата?

Најавено е дека во Бакингамската палата ќе не може да се помине од премногу музички ѕвезди. Пејачката Kylie Minogue како и ненадминливиот Stеvie Wonder ќе настапат на прославата по повод 60 години од власта на англиската кралица.

Кралицата Elizabeth прославува дијамантен јубилеј во палатата во јуни и покрај овие пејачи ќе има многу други, како и бројни славни гости.

Се вели дека ќе настапат и Elton John, Pауl McCartney, Tom Jones и многу други.

Напиши коментар