ШоуБиз

Кој маж се најде на насловна на „Playboy“? :)

На насловната страна на најпознатото списание кое ги соблекува најубавите девојки на светот, осамна маж, а никогаш не би поверувале за кого всушност се работи!

Иако „Playboy“ е познат по голите убавици, овој пат на насловната страна за месец арпил се нашол Bruno Mars. Во целата историја на ова списание, досега на насловната се имаат најдено само десет мажи, а последен е младиот сопственик на хитовите „Grenade“ и „Just the Way You Are“.

Bruno позира во бело одело со гитара во раката, како што некогаш има позирано Elvis Prisley. Секако, Mars не е сам на насловната, со него е и зајачицата Raquel Pomplun.

Напиши коментар