Sweet Home

Кој не би сакал да живее вака?

Оваа куќа се наоѓа во Сарасота Флорида, САД. Дизајнирана е од познатата дизајнерска компанија DSDG Inc. Прекрасно изгледа, особено навечер. Наречена е токму затоа Midnight pass. Уживајте во фотографиите.

 

Напиши коментар