← НАЗАД НА БОЗА

Кој не смее на свадба кај Justin Timberlake?

Кој не смее на свадба кај Justin Timberlake?
680 Читања

Со неколку прекини, љубовната врска на Justin Timberlake и Jessica Biel трае околу четири години. Моментално овој пар се подготвува за најважниот ден од нивните животи, односно нивната венчавка.

При подготовките, Jessica имала едно посебно барање. Под никаков услов не сакала да прифати на свадбата да биде поканета поранешната девојка на Justin, Cameron Diaz.

–          Jessica смета дека Cameron сеуште ѝ е соперничка. Страшно ја мачи што Timberlake и Diaz останале пријатели откако ја прекинале врската, – изјавил близок извор.

Cameron не е единствената личност што ќе остане без покана на овој грандиозен настан. Слична судбина ќе доживее и Britney Spears, која не е со Justin од 2006 година.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk