ШоуБиз

Кој растура бракови по Холивуд?

Актерот Gerard Butler (42) веќе неколку месеци е во врска со една неименувана, но мажена актерка, која моментално се разведува поради згодниот актер.

По неколумесечната, тајна врска со анонимната актерка, сопругот на младата дознал за аферата и поднел барање за развод, а Gerard за кратко време се предомислил во врска со аферата.

Врската на Gerard и актерката започнала неколку месеци откако таа го изговорила судбоносното „да“. Се гледале по хотели во Лос Анџелес секогаш кога Butler бил во близина. Врската, наводно им била многу интензивна и сето тоа резултирало со развод.

–          Таа мислеше дека Gerard ќе биде со неа засекогаш, но потоа сфати дека тој нема намера да остане со една жена. Тогаш почна да го вознемирува со повици и пораки, па Butler ги прекина сите контакти со неа, – вели близок извор.

Напиши коментар