ШоуБиз

Која ѕведза јаде пица на сцена? :)

Оваа пејачка почнува сериозно да загрижува со своето однесување во јавност, а овој пат и на сцена.

Скоро секогаш знае да биде средена до максимум, но понекогаш сите се прашуваат зошто таа е една од најпопуларните пејачки на светот.

Rihanna на својот последен настап во Њујорк изгледала навистина хаосно. Што е потрагично, покажала дека многу не ѝ е гајле за тоа како изгледа во јавност. Во широка маичка, искинати фармерки и јадејќи пица на сцената, Riri ги изненадила и своите фанови, но и новинарите.

Што мислите вие? Дали на пејачка од ваков калибар ѝ прилега ваков изглед на сцена?

Напиши коментар