ШоуБиз

Која ѕвезда има најбујни гради? :)

Списанието „Wonderbra“ формирало листа од десет жени со „најубави гради на светот“. Резултатите се собрани откако 1000 жени гласале за нивните фаворитки со најдобри гради.

На оваа листа се наоѓаат модели, актерки, пејачки итн. Прва на листата која ја понесе титулата „најубави гради на светот“ е моделот и водителка Holly Willoughby (31). На второ место е русокосата актерка Scarlett Johansson, а зад неа следуваат Beyonce и Rihanna.

На петото и шестото место се Mаrylin Monroe и Dita Von Teese. На листата, исто така, се нашле и Katy Perry, Brigitte Bardot, Kim Kardashian и Lara Stone.

Што мислите вие? Дали се согласувате со овој избор или можеби имате ваша миленичка со бујни и раскошни гради?

Напиши коментар