ШоуБиз

Која ѕвезда шета по гаќи? :)

Со совјот последен избор на гардероба, Katy Perry остава многу малку на имагинацијата на своите обожаватели. Последно се појавила во Париз со цел да присуствува на Модната недела, па на овој начин успеала да го привлече вниманието на сите присутни кон себе. Носела прозирна комбинација, дело на Vera Wang.

Долниот дел фустанот е комплетно прозирен и буквално се гледаат гаќите на пејачката која неодмна се разведе од својот сопруг.

Истата вечер била повторно забележана во провокативна облека. Но, има ли причина да ѝ замериме? Сега е сама, а има толку многу потенцијални кандидати што најверојатно и таа не може да крене глава од нив.

Напиши коментар