ШоуБиз

Која е новата девојка на Расел Бренд?

Конечно излезе во јавност која е новата девојка на Расел Бренд, поранешниот сопруг на Кети Пери. Се работи за мексиканската сликарка Ориела Меделин Амиеиро.

25-годишната уметничка за прв пат била забележана со Бренд минатата недела, а се шпекулира дека се среќаваат на часовите по јога каде одат заедно. Ориела бил забележана како го напушта станот на Расел.

Кога ја запрашале што навистина се случува меѓу неа и Расел, таа не сакала да даде изјава. Со оглед на тоа колку е прекрасна оваа Мексиканка, не нѐ чуди што Расел веднаш нашол утеха во неа и почнал да ја заборава Кети.

Напиши коментар