ШоуБиз

Која е оваа девојка?!

Верувале вие или не, ова е никој друг туку Bar Rafaeli  во потполно ново издание.

Поранешната девојка на Leonardo DiCaprio, прекрасната израелска манекенка буквално ги изненадила сите свои фанови на Твитер кога поставила фотографија на која има кратка кафена коса.

Bar не напишала никакво објаснување под сликата во врска со нејзината неочекувана промена на изгледот и имиџот со кој изгледа прилично непрепознатливо.

Напиши коментар