man fashion

Колаборацијата на Supreme & Vans за оваа есен

Патиките кои ги создаде оваа колаборација меѓу Supreme & Vans се наменети за да ја претстават колекцијата за оваа есен/зима 2012-2013.

Класичните модели беа надополнети со металик детали, а моделите ќе бидат достапни по месец октоври.За мажите кои сакаат да носат удобни патики ова е вистинскиот избор.

 

 

 

Напиши коментар