Мода

Колекција која остава без здив!

Младешка, рокерска и помалку вестерн колекција, коа не ги следи актуелните модни трендови за оваа сезона. Tоа е всушност она кое ја содржи и ја дефинира. Императив и мото е токму тоа, да се понуди сето она кое е поразлично.

Прекрасната колекција McQ од Alexander Mc Queen, е наменета за самоуверени млади жени , кои сакаат да бидат единствени и поинакви, препорачуваат модните критичари.

 

Напиши коментар