Мода

Колекција на Banana Republic инспирирана од серијата MadMen

Брендот Банана Репаблик создаде колекција инспирирана од познатата серија Луди Момци, која е една од најуспешните серии досега.

Модата во оваа серија е во стилот на 50тите и раните 60-ти години од минатиот век. Модната куќа оваа колекција ја направи во соработка со костимографката на ресијата Џени Брајдер.

Заштитни лица на колекцјата се Шалом Харлоу и Дејвид Генди, како алтер его на главниот јунак на серијата Дон Депреј.

Колекцијата е составена од 40 различни парчиња облека и модни додатоци и е навистина шик.

 

Напиши коментар