Bridal

Колекција венчаници Оскар за грациозни невести

Каролин Кастилијано, една од најпознатите дизајнерки на венчаници во Британија, ја претстави својата најнова пролетна колекција насловена како Оскар.

Венчаниците од оваа колекција се едноставни, но навистина елегантни и романтични. Изработени се од најквалитетни материјали, како свила и сатен.

Фустаните се наменети за невести со префинет стил, кои сакаат венчаница која ќе ја истакне нивната силуета и нивната женственост и грациозност.

 

Напиши коментар