Bridal

Колекција за невести – 2012 Marchesa Bridal

Овие колекции даваат ефект на романтика. Со кратки или долги здолништа и комбинација на слоевити должини даваат нота на уникатност и свежина.

Комбинацијата нуди, сатен, тулови и материјали кои дефинираат грациозност и гамур, со прецизна нота на елеганција и стил…

Едноставно се најдобри…

 

 

Напиши коментар