man fashion

Колекцијата на DKNY за наредната зима

Навистина богата колекција која ќе го задоволи вкусот на широката народна маса, бидејќи како што ќе видите, има модели  наменети за сите возрасти како и различните стилови на облекување. Преовладуваат темните есенски бои и едноставни модели пред се. Интересни аксесоари со кои се добива комплетна представа за идејата на брендот.

Напиши коментар