man fashion

Колекцијата на Karl Lagerfeld за есен/зима 2012-2013

Познатиот моден дизајнер Karl Lagerfeld кој моментално е главата на Шанел прикажа само преглед на неговата најнова колекција за оваа есен зима.

Најзастапена е црната боја, кожата, војнички палта, како и армиски чизми. Секојдневно, урбано и модерно.

Напиши коментар