man fashion

Колекцијата на парискиот бренд Homecore за есен/зима 2012-2013

Парискиот бренд Homecore ја претстави својата колекција за есен/зима 2012-2013 наменета за мажите.

Овој бренд започна со работа како класичен уличен бренд, а еволуираше добар спортско елегантен бренд со препознатлив печат.

Колекцијата вклучува јакни, палта, кошули, тексас во бои и блузи.

Напиши коментар