Motherhood

Колку сум моќен:)

Кога станува збор за контрола со масата, оној кој контролира мора да има висок степен на харизматичност, добра реторичка способност или едноставно да знае да манипулира со луѓето.

Погледнете го ова детенце кое во првата година од животот ја има способноста да ја води масата.

Напиши коментар