ШоуБиз

Колку троши Шерзингер во еден ден на облека?

Никол Шерзингер му направила сериозна и скапа штета на Лондон во понеделникот.

Облечена во секси, тесен корсет, црни хеланки и тесни, високи чизми, поранешната судијка на шоуто „Х-Фактор“, си се почестила во продавницата на „All Saints“ во Лондон и според вработените во продавницата, тој ден Никол потрошила 31.000 долари на облека.

Зарем е можно би се запрашал секој?

Ако не нешто друго, се облекла за цела недела од напред, а на продавницата ѝ направила промет за речиси целиот месец. Кај бендиса толку облека во една продавница?

Напиши коментар