ШоуБиз

Кортни се породи пред камери… останува уште во тоалет да одат пред јавноста

Семејството Кардашијан веќе неколку години живеат пред јавноста. Камерите ги има насекаде во нивниот дом… оние кои сакаат да гледаат туѓи животи ја имаат можноста да го прават тоа во секое време. Но, дали има некаква граница, или пак мора се да биде толку јавно.

Кортни Кардашијан се породи пред камерите. Сето тоа нејзиното потесно семејство можеше да го гледа, а јавноста ќе види само неколку фотографии.

За оние кои сакаат да го видат:

Напиши коментар