Art & Crafts

Kошница од лубеница полнета со овошје

Се надеваме дека уживате во летото, а за да ви биде уште послатко и освежително ви нудиме една идеја за која не треба многу пари и труд.

За овој освежителниот проект кој можете да го приготвите за вашите пријатели потребна ви е една лубеница, нож, неколку видови на овошје, како малини, диња, јагоди и се друго по ваш вкус.

Се што треба да  направите е правилно да ја иселете лубеницата во форма на кошница и да ја наполните. За тоа ние ќе ви помогнеме преку следнава галерија на фотографии.

Следете ги постапките и подоцна уживајте со пријателите.

Напиши коментар