man fashion

Костимите за капење со принт ова лето задолжителни!

Дизајнерите на машките костими за капење се сложија во едно, сите тие ги преферираат костимите со принт. Ова лето во тренд се костимите кои имаат интензивни бои, а на избор ги имате во сите модели: тесни, широки, кратки, долги… Ова е дел од колекциите на брендовите Desigual, Pull In, Tribe…

 

Напиши коментар