ШоуБиз

Крајно осакатена со името – ова име е посебно

Луди имиња постојат многу, но ова име е дефинитивно најлудо од сите. Американците знаат понекогаш да  претераат, а за тоа е доказ името на една одбојкарка од Американскиот тим.

25 годишната одбојкарка го има името Hooker Destinee, или во превод Курва Судбина. Незнам кој ќе ја нарекува по име, ама затоа таа си има надимак со кој ја повикуваат пријателите. Геџет е нејзиното второ име, и многу подобро од она вистинското мора да признаеме.

Напиши коментар