ШоуБиз

Кралицата на порнографијата ќе заврши зад решетки?

Џена Џејмисон, 38, најверојатно една година ќе паузира од снимање и ќе се “одмори” зад решетки. Таа пред еден месец предизвика сообраќајна незгода удирајќи со својот автомобил во бандера, секако под дејство на голема количина на алкохол. При анализите кои биле направени било утврдено дека таа освен алкохол испила и голема доза на апчиња кои се пијат против несоница и апчиња кои ги пијат лица кои се одвикнуваат од наркотици.

Доколку се потврди дека таа е навистина виновна за сообраќајната незгода, се претпоставува дека ќе заврши зад решетките и ќе остане таму една година.

Напиши коментар