ШоуБиз

Кралице, Вие сте?

Се случи отварањето на Олимписките игри, и целата манифестација беше елегантна, гламурозна и спектакуларна. Беа ангажирани голем број на ѕвезди и уште поголем број на статисти.

Во еден момент се даде кратко видео на кое изгледаше како кралицарта Елизабета да скока со падобран. Токму сега ви го претставуваме човекот кој ја имаше улогата на кралицата.

Станува збор за професионален падобранец, Гери Конеи, кој маскиран и облечен како кралицата скокна од хеликоптерот директно на отварањето.

Напиши коментар