Bridal

Кралски гламур во колекцијата на Интузури

Подготвени сте за едно прекрасно визуелно уживање? Тогаш ви ја претставуваме најновата колекција на брендот Интузури, која може да се опише во два збора – кралски гламур.

Невестинските фустани од колекцијата се гламурозни, здолништата се раскошни и како да се попрскани со „дијамантска прашина“ или пак се покриени со прекрасна тантела.

Колекцијата ја надополнуваат и прекрасните велови и украси за на глава, од кои повеќето се круни и тијари, кои дополнително ќе придонесат да се чувствувате како кралица на вашата свадба!

 

Напиши коментар