ШоуБиз

Кратките шорцеви се во мода! Но до толку кратки?

19 годишната Мајли Сајрус изгледа е слеп следбеник на модните трендови. Се е тоа во ред, кратки шорцеви, убаво тело, но каде е границата. Судејќи по овие фотографии, Мајли очигледно нема проблем со изборот. Иако половина од задникот е откриен, таа без проблем се наведнува и движи пред очите на целата јавност.

Очигледно е дека идолите од Холивуд малку ги поместија границите, па дури човек на момент ќе се запраша дали е само тој на светот што така размислува, дека голотијата е претерана во моментов.

 

Напиши коментар