ШоуБиз

Крис Браун и Ријана пејат заедно…

Крис Браун воопшто не се срамел да ја запее песната „We Found Love“ на Ријана, кога диџејот во Орландо ја пуштил во етер. Ова се случило во еден ноќен клуб, а Крис ја испеал песната кажувајќи го секој збор од песната без грешка.

Настанот бил за време на журката по повод финалето на НБА ѕвездите. Браун бил на главната сцена и сите погледи биле вперени во него. На изненадување на сите, Крис покажал дека е голем фан на оваа песна.

Ова на многумина им изгледа како јавно помирување на двете пејачки ѕвезди, особено ако се земе во предвид фактот дека Ријана и Крис направија и два ремикси заедно. Што е следно? Е, тоа останува да видиме!

Ова е настапот:

http://www.youtube.com/watch?v=cX-jB1kS0ew

Напиши коментар