ШоуБиз

Крис Браун знае како да им се приближи на девојките

Жените се должни да ислушаат многу кажани глупости од мажите. Еве еден конкретен пример. Една бринета пред одржувањето на Греми наградите имала “чест” да се сртене со Крис Браун. Таа успеала да му го привлече вниманието, по што тој и се приближил и и го побарал телефонскиот број. При тоа и кажал: “ Дај ми го твојот број, ти ветувам нема да те тепам”

По ова бринетата нормално го одбила, и со нетрпение отрчала кај новинарите да им каже за случката. Неверојатно е колку лесно Крис го прифати она што го стори и дека сега го користи како начин да придобие некоја девојка.

Напиши коментар