Дестинации

Кристално бистра вода

Ова се неколку места кои се наоѓаат на планетава и едноставно го запираат здивот со самиот поглед на нив. Водата е кристално бистра и едноставно не мами да посакаме да се најдеме токму таму во овој момент. Релаксирајте се со овие неколку фотографии кои ја покажуваат тиркизната вода, белиот песок и зеленилото кое го опкружува рајот на земјата.

Напиши коментар