ШоуБиз

Кристен се исповеда : Немав секс со режисерот!

Кристен му кажа на Роберт дека никогаш немала секс со оженетиот режисер.
На почетокот тој не и веруваше, но сепак од како помина некое време, тој и се врати во прегратките.
Од како измамениот Роберт Патинсон реши да и даде втора шанса на Кристен Стјуарт, многумина реагираа бурно за неговата одлука. Но сепак очигледно е дека нивната љубов ја ставаат на прво место и овој пат Роберт реши да си го послуша срцето.

Напиши коментар