ШоуБиз

Кристен Стјуарт пристигна во Париз денеска!

Кристен Стјуарт пристигна во Париз денеска! Модната куќа Баленсиага, чие што заштитно лице е младата глумица, потврди дека Кристен ќе присуствува на модната ревија на Баленсиага на Модната недела во Париз. Сигурно е дека младата глумица ќе биде во центарот на вниманието после сите случувања во нејзиниот приватен живот.

 

Напиши коментар