ШоуБиз

Кризата на Posh!

Victoria Beckam решила да проговори на една сериозна тема по повод нејзината ситуација по породувањето со ќерката Seven Harper. Таа признала дека откако се пододила со првиот син Brooklyn, ја зафатила постпородилна криза.

Цели три месеци таа се борела со чувството на празнина и постојано плачела.

–          Три месеци се чувствував празно и цело време не можев да ги сопрам солзите. Ѝ плачев на мајка ми преку телефон, му плачев на сопругот и на пријателките. Беше тоа некоја чудна постпородилна депресија и воопшто не излегував од дома. Немав никаква желба за тоа, – изјавила Posh.

Денес таа има четри деца и успева без проблем да ги усогласи приватните и работните обврски.

Напиши коментар