ШоуБиз

Крстил плажа во чест на саканата!

Џони Деп крстил плажа на својот приватен остров на Бахамите во чест на својата сакана Амбер Хард.

 

Актерот забележал дека заливот на неговиот остров Литл Холс Понд Кеј многу наликува на бедрата на убавата актерка и затоа решил да го крсти заливот Амбер.

 

Очигледно Џони знае како да импресионира девојка! Хард била пресреќна и воодушевена од подарокот, а и како не би била? Малку се жените како неа што добиваат подарок плажа што ќе го носи твоето име.

 

Напиши коментар