Sweet Home

Kubedesign – Интересен мебел од картон…

Со новите животни области, новите оригинални ентериери, новите стилови, очекувања и расположенија, повеќето потрошувачи се задоволени… Се повеќе и повеќе куќи или отворени простори имаат мебел од картон, благодарение на неговата цврстина, отпорност и функционалност.

Новите стилови на живот се во потрага за дизајн на ентериер кој лесно се одржува и е погоден за современата доба. Потполно новата колекција, дизајнирана од Роберто Џакомучи, се заснова на различни парчиња мебеле, проектирани за куќа, но и канцеларии, јавни простори и многу, многу друго…

Резултатот е : брзи проекти, кои се прават во било какви околности и имаат привлечен естетски впечаток !!!

Напиши коментар