ШоуБиз

Michelle Obama: Кучето си го сакам како син! :)

Michelle Obama направи едно по малку необично признание пред некој ден кое ги изненади сите нејзини обожаватели. Се работи за нејзиното милениче, кучето по име Bo.

–          Тој е мој син. Јас имам две ќерки и еден син, – признала првата дама на Америка пред водителот David Letterman.

–           Bo е прекрасен. Тој е најумното куче на планетава.

Кога водителот изразил сомнеж дека не е многу сигурен оти португалските кучиња од расата на Bo не се многу паметни, Obama немала ништо да додаде, освен дека нејзиното куче има само позитивни особини.

–          Не сум субјективна во никој случај, Bo е многу сладок и одлично се однесува. Има и доста набиен распоред, всушност размислувам да му ангажирам и агент.

Напиши коментар