Sweet Home

Кујни на иднината

Креативни и практични- заоблени кујни

Ако барате стилски уредени кујни кои ќе го решат проблемот со просторот и ќе обезбедат практична примена, Ви предлагаме неколку решенија…

Овие мини-кујни зафаќаат простор од 1,8 метри и на совршен начин ги вклучуваат сите потребни кујнскки елементи. Идејата за совршена куја, која ротира 180 степени е еден од новитетите кои на пазарот имаат голема заинтересираност. Самата форма, обезбедува можност за извршување на кујнските активности, Ваше е само да ја „дизајнирате“ стилски усогласено со Вашиот домашен ентериер и да ја изберете вистинската боја која уште повеќе ќе ја истакне нејзината уникатност.

Домаќинки, не дека Ве убедуваме, но Ве уверуваме дека после следниве фотографии ќе подразмислите за местото во кое поминувате по некој час во денот.

Погледнете…

Напиши коментар