Sweet Home

Куќа со мали пропорции но максимален комфорт

Современ проект што ви нуди максимално уживање преку својот топол и модерен ентериер и прекрасниот двор што ја прави куќата уште попримамлива за око.

Домот не мора да биде голем за да ви овозможи комфорт. Доволно е да биде се на свое место и подредено со вкус.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

 

Напиши коментар