Motherhood

Куклички:)

Се ближи 1-ви април, денот кога секое дете е на момент она што сака да биде. Тогаш ќе ги видиме како мачиња, кученца, авиони, лавови, зајчиња, куклички…

Доколку сеуште немате идеја за маската на вашето дете погледнете ја нашат агалерија можеби токму од тука ќе добиете инспирација:)

Напиши коментар