ШоуБиз

Куп целулит на едно место! Некој тоа гордо го носи:)

Ријалити ѕвездата Обри Одеј испозира пред папараците на плажа. Таа гордо го покажа своето тело во син костим за капење и лелеава блуза, но во моментот кога сакаше да го покаже својот задник, таа покажа и многу целулит кој и не е баш убав за гледање.

Напиши коментар