Дестинации

„Laamu Six Senses“ – Малдиви

Луксузната верига „Six Senses“ ги лоцира своите резорти на најубавите дестинации во светот. Комплексите од оваа верига се на највисоко ниво на услуги што можете да ги очекувате од еден туристички комплекс. Политиката на брендот е да ви го понудат најдоброто и да ви обезбедат 100% приватност, што во светот на богатите и славните е основниот услов кој мора да биде на ниво.  Вилите најчесто се поставени на платформа над вода, доволно одалечени една од друга, со приватни базени и плажа со што приватноста е максимално заштитена.

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Six Senses Laamu

Constance Halaveli Resort

Naladhu

Naladhu

Naladhu

Beach House at Iruveli Maldives

Cocoa Island

 

Напиши коментар