man fashion

Lacoste пролет лето 2012 за урбани мажи

Lacoste L!VE новат аколекција која пред се е наменета за помалдите мажи, ја исткануваат урбаната страна на овој француски бренд. Оваа колекција е инспирирана од 90-тите години. Ако сакате да добиете урбан изглед следете ги модните совети од овој бренд.

Напиши коментар