ШоуБиз

Lady Gaga во Симпсонови :)

Компанијата Fox го објавила трејлерот за последната епизода од актуелната сезона на една од најпознатите анимирани серии „Симпсонови“ и токму во таа епизода ќе се појави пејачката Lady Gaga.

Оваа епизода е насловена „Lisa Goes Gaga“ и токму поради тоа, неопходно е во цртанот да се појави и контроверзната Gaga. Епизодата ќе биде емитувана на 20-ти Мај. Пејачката ја искоментирала идејата во свој стил и изразила задоволство велејќи дека нејзииот лик е одлично претставен.

Уште еднаш кажала дека сепак, јаболкото не паѓа далеку од стеблото.

Погледнете го краткиот трејлер од околу 20-тина секунди:

http://www.youtube.com/watch?v=yyxLrYnWcV4&feature=player_embedded

Напиши коментар