Sweet Home

Laguna Beach, Калифорнија – идила во која луксузот нема крај…

Стандардите на луксузен дом веќе се познати… Сепак, сакаме да Ви претставиме еден дом во кој луксузот нема лимит…

Станува збор за куќичка од соништата, поставена на рид и која има прекрасен поглед кон Пацификот…

Модерната архитектура, ентериерот, прозорците, терасите, спектакуларните погледи и звукот на брановите… Не се доволни за да се долови нејзината вистинска убавина. Има површина од 490 метри квадратни, а содржи четири спални, пет бањи, дневна соба, пространа кујна, трпезарија, читална, соба за медитација, соба за игри и гаража за три автомобили. Главната спална соба која е и најголема овозможува несекојдневна панорамска глетка со прегледност од 180 степени…

Луксузно, интимно, волшебно !!!

1 Коментар

Напиши коментар