Керозин

Lamborgini од злато – луксуз без граница

Во Мајами е претставен позлатениот „Lamborgini aventador”  кој има V мотор со 12 цилиндри, и постигнува брзина од 350 км/час. Ова златно пакување чини еден и пол милион долари.

Ова е единствениот ваков модел од Lamborigi , кој бил позлатуван цели 70 дена. Цената на ваквиот специјален автомобил е за 50.000 долари поскап од нормалниот  aventador.

Напиши коментар