ШоуБиз

Lana Del Rey во врска со Marilyon Manson?

Новата поп сезнзација Lana Del Rey е најверојатно во врска со музичарот Marilyn Manson. Овие денови тие биле видени како вечераат заедно, а потоа заедно се качиле во автомобилот и заминале во непознат правец.

Освен тоа што биле видени на вечера, германските медиуми веќе ја информираа јавноста дека тие двајца престојувале во хотел во Берлин.

Тие биле заедно во Берлин заради доделувањето на Echo нагрдаите, на кое Lana имала настап.

Напиши коментар