man fashion

Ланвин – спремни за денот на вљубените

Ланвин ќе ви покаже не само како да се облечете за денот на вљубените, туку и тоа како да ја облечете неа, за потоа полесно да ја расоблечете. Еве неколку добри идеи како и двајцата да бидете привлечни, секси, елегантни и со свој стил.

Напиши коментар