Дестинации

„Le Meridien“ уште еден бисер на Бора Бора

Бора Бора е толку популарна топ дестинација што многу често се среќава во нашата рубрика „Патувај“ и сосема заслужено. Таква раскошна природна убавина не се среќава секојдневно. Кога Господ делел, овде дал се. Токму затоа Бора Бора е магнет за врвните хотелиерски вериги кои постојано градат гламурозни резорти токму овде, на ова парче од рајот.

Денес ќе го разгледаме прекрасниот резорт „Le Meridien“ што веруваме нема да ве остави равнодушни…

 

Напиши коментар